Portvin ulike typer

Portvin produseres utelukkende i Douro-dalen, nord i Portugal. De mest kjente portvinstypene er Ruby, Late Bottled Vintage, Tawny, Colheita og ikke minst Vintage.

Under finner du nærmere forklaring på de ulike typene portvin. Hvordan de er produsert og hva de passer til.

All portvin må oppbevares i vinskap eller kjøleskap etter at flasken er åpnet, helst med korken på plass.

All portvin kan gjerne nytes alene, men er også perfekt følge til ost, dessert og kaker.

Serveringstemperatur er viktig; Tawny og Colheita bør serveres ved 10-14 ° C, mens Ruby, Late Bottled Vintage og Vintage er best servert ved 15-16 ° C.

Link til våre produkter

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.