UCO-dalen er en av de mest spennende vinområder i Mendoza regionen. I denne dalen er klima og jordsmonnet svært preget av Andesfjellene. Dette bidrar til å gi balanserte vekstvilkår med kjølige netter og varme dager, samt viner med mineralsk preg. Finca La Celia har et høyt fokus på å vise frem mangfoldet i jordmonnet i Uco-dalen. Jo nærmere man kommer Andesfjellene - jo mer stein og sand finner man. Tilsvarende jo lenger unna - jo mer sand og leire. Forståelsen av dette gir vinene til Finca La Celia best mulige vekstvilkår og sikrer viner som er balansert. Reserva-serien kommer fra vinmarker som ligger på ca. 900 MOH. Jordsmonnet består her av sand og stein.
Artikelnummer | 2002501 |
---|---|
Årgang | 2021 |
Volum | 75 cl |
Type | Rødvin |
Produsent | Finca La Celia → |
Importør | STB |
Pris | 194,94 kr |
Druetyper | 95% Malbec , 5% Cabernet Sauvignon |
Karakteristikk: Intens rødfiolett farge. Rik og moden aroma preget av bærfrukt, underliggende urtearomaer og vanilje. Kraftig og konsentrert vin, varm og moden. Lang ettersmak.
Lagring: 8 måneders lagring i franske og amerikanske eikefat og 3 måneders flaskemodning før lansering.
Alkohol: 13.5 %
Sukker: 3,5 g/l
Syre: 5,65 g/l
Holdbarhet: Konsumklar men kan lagres i noen år
Serveringstemperatur: 16° C
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her