Yealands Estate Wines

New Zealand/Marlborough

Yealands Estate dyrker i dag druer på mer enn 1000 hektar. Det meste av produksjonen er fra vinmarken The Seaview, som ligger i Awatere-området i Marlborough. The Seaview har noen av de vanskeligste vekstforholdene i Marlborough, med mye sol og vind, kalde netter og lite regn. Dette gir druer som er mindre, med tykkere skall og intense fruktaromaer, noe som også gjenspeiles i vinen.
Ettersom vinmarken er kupert er den delt inn i 50 parseller som høstes separat etter når druene er modne. Yealands mener at disse forskjellene gir et bredere smaksbilde, med innslag av alt fra pasjonsfrukt, til solbær og ferske urter.

Yealands Estate har stort fokus på at produksjonen skal være miljøvennlig. Det beiter sau mellom vinrankene; de sørger for naturlig gjødsling og fjerner ugress. Filosofien er å påvirke miljøet minst mulig, og at det skal brukes økologiske materialer der det er mulig. Flaskene er laget av resirkulert glass, og kassene (papp) av 93 prosent resirkulert materiale. Kraften kommer fra vindmøller og solpanel, og produsenten er helt selvforsynt med strøm. Yealands innehar carboNZero- og Vegan-sertifisering.

Yealands ble i 2014 tildelt tittelen «New Zealand Wine Producer of the Year» under International Wine and Spirits Competition samt «The Green Company of the Year» av Drinks Business Green Awards.

Drikke fra denne produsenten

Ingen drikke tilgjengelig.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.