Christian Almstrøm til Solera

Christian Almstrøm er ansatt som Brand Development Manager i Solera-selskapet Stenberg & Blom.

Christian Almstrøm kommer til Solera og Stenberg & Blom fra stillingen som Country Manager i Beverage Partners Norway AS. Christian har tidligere jobbet som Produktsjef i Robert Prizelius AS og som Salgssjef i Nordic Choice Hotels. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Det er veldig inspirerende å bli en del av Norges mest spennende og allsidige drikkevareleverandør. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, der vi sammen skal videreføre og bygge Norges beste kvalitetsvinsportefølje, sier Christian.

Christian har jobbet med store, internasjonale merkevarer og har solid erfaring med salg og markedsføring av vin og brennevin. Han vil jobbe med utvikling av Stenberg & Bloms verdensomspennende partnere og merkevarer.

– Jeg er utrolig glad for å få Christian om bord hos oss. Hans kompetanse og gjennomføringsevne blir viktig for Stenberg & Bloms vekst og utvikling fremover, og som bidragsyter til å videre bygge Solera som det mest spennende og innovative drikkevareselskapet i Norden, sier David Moir, Managing Director i Stenberg &Blom.

Om Solera
Solera Beverage Group er et ledende Nordisk drikkevareselskap. Selskapet tilbyr drikkevarer for enhver anledning. Solera representerer en stor portefølje av spennende produkter fra produsenter over hele verden. Alkoholholdige drikker utgjør hovedtyngden av vår virksomhet, men vi importerer også stadig flere ikke-alkoholholdige drikkevarer. Solera Norge leverer til Vinmonopolet, hotell- og restaurant, dagligvare og travel retail. Les mer på: www.solera.no

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.