Vinsmaking?

DEN PERFEKTE KVELDEN

Vinsmakinger er et morsomt alternativt for de som vil lære litt om vin i avslappede og underholdene omgivelser.

Anneli er utdannet sommelier fra Norsk Sommelier Utdannelse. Hun har god forståelse for vin & mat i kombinasjon, og kan guide dere gjennom en hyggelig, lærerik og morsom vinopplevelse.

Anneli

Vil dere kose dere i 1,5 timer (eller mer) med litt god vin og opplæring om et tema? Vinkursene arrangeres på bestilling for større og mindre grupper og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller på en restaurant/bar. Passer for alle og kan tilpasses til hver enkelt smaking. Vi finner de riktige løsningene sammen.

Ta kontakt med Anneli på: 406 00 659, anneli.marki.eliasson@stenblom.no

Forslag til temaer:

Musserende vin – Alt som bobler er ikke champagne!

Cava, Prosecco og Champagne – Forfriskende bobler som umiddelbart gir god stemning, men hva er det som skiller de fra hverandre og hva er egentlig musserende vin?

På dette vinkurset vil dere lære basiskunnskap om musserende vin. Hvordan du gjenkjenner kvalitet og om forskjeller, likheter og bruksområder. Vi smaker på Prosecco, Cava og Champagne og lærer om forskjellige produksjonsmetodene bak de musserende vinene.

Hvitvin – Hvitt i glasset

Chardonnay og Sauvignon Blanc. Tørre, halvtørre og søte. Syrlige, friske og elegante. Hvitvin er så mangt og lages over hele verden.

På dette vinkurset vil dere lære basiskunnskap om hvitvin. Vi tar for oss noen av de viktigste druene som benyttes i hvitvin og hvordan dere lettere kan gjenkjenne ulike druer og vintyper. vi lærer om produksjonsmetode, smaksteknikk og prater om hva vi skal tenke på når vi skal kombinere hvitvin med mat.

Rødvin – Rødt i glasset!

Cabernet Sauvignon, Tempranillo og Pinot Noir. Eikepreget, fyldig og saftig. Rødvin er så mangt og lages over hele verden.

På dette vinkurset vil dere lære basiskunnskap om rødvin. Vi tar for oss noen av de viktigste druene som benyttes i rødvin og hvordan dere lettere kan gjenkjenne ulike druer og vintyper. vi lærer om produksjonsmetode, smaksteknikk og prater om hva vi skal tenke på når vi skal kombinere rødvin med mat.

Riesling-2


Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.